Начало | Начини на плащане

Начини на плащане

Плащане през Epay.bg

(карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)

 
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на Pozdravi.bg и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg
 

Плащане в брой чрез офисите на Easypay

 
Можете да платите в брой във всички офиси на Easypay (Изипей АД) и в повечето клонове на: Първа Инвестиционна Банка, Централна Кооперативна Банка, Д Банк, ТексимБанк, Office 1 Superstore, Билла, Пикадили, фантастико и др.
 
Обслужващите каси са над 1400 в цяла България. Виж всички възможни адреси тук
 

Плащания от банкомат чрез B-Pay

 
С 10-цифрения код за плащане, предоставен при плащане с EasyPay, може да се плати на АТМ (банкомат) с меню "B-Pay".
 
Инструкции за плащане на банкомат:
Поставяне на картата в банкомата.
Избиране на меню "Други услуги".
Избиране на меню "B-pay" .
Въвеждане за код на търговеца: 60000.
Въвеждане на 10-цифрения код за плащане.
 

Плащане през Paypal.com

 
С този метод можете най - бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се подържа за Български банкови сметки). Paypal е една от най - сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в Pozdrvai.bg за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal.
 
За повече информация и регистрация в Paypal.com можете да получите от www.paypal.com. Информацията е на английски език.
 
Внимание: ако плащането е извършено от нов и непроверен член на PayPal ще бъдат извършени допълнителни проверки от наша страна преди да изпълним поръчката. При засичане на опити за плащания с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР.